Niiranvaaran Oriasema

Astutuspalvelut

Tallimme on useampi jalostusori, jotka astuvat tammoja. Kunkin orin kohdalla on määritelty erikseen, minkä rotujen jalostukseen orit ovat käytettävissä. Orit astuvat luomuna, mutta myös pakasteita niistä on saatavilla tarpeen vaatiessa.
Astutuksen voi varata yksinkertaisesti ottamalla yhteyttä joko sähköpostitse tai keskustan kautta Lociin ja esittämällä asiansa selkeästi.

Emme pidä erillistä kirjaa enää astutuksista emmekä omista kasvatusnimeä. Orien jälkeläisille on mahdollista saada materiaalia minun toimestani, mikäli minusta hevonen sen ansaitsee tai laatuarvostelujen kannalta koen sen tärkeäksi. Kuitenkaan en mielelläni piirrä tilauksesta tai kirjoittele valmennuksia ihan jokaiselle, nämä tuotokseni tulevat täysin oma-aloitteisesti lahjoituksina.

Näyttelyt

Pyrimme järjestämään mahdollisimman paljon piirretyille avoimia näyttelyitä tallimme tiloissa. Kaikista parhaiten näyttelyt löytää PKK:n ja VSN:n kalentereista.

20.07.2017 - VSN s(p)h
09.07.2017 - PKK tammat
17.04.2017 - PKK orit

Vaeltamaan

Järjestämme vaelluksia Niiranvaaralle satunnaisesti. Vaadimme osallistuvilta hevosilta riittävän hyvää kuntoa ja varmajalkaisuutta, ratsastajilta kestävää peffaa ja iloista mieltä. Maastoja voimme vetää ryhmille aina kahdentunnin vauhtimaastoista kahdenpäivän retkivaelluksiin. Vaellukseen sisältyy aina ruokailut hevosille ja ihmisille ja yön ylitse myös majoitus.

Ulkoasu © M Layouts, Muokkaukset © Loci
Kaikki materiaali © Loci, jollei toisin mainittu
Kyseessä on virtuaalitalli